Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De plannen voor een drijvend zwembad in de Rijnhaven hebben meer vorm gekregen, nu er ook een ontwerp bekend is gemaakt. We moeten nog maar eens zien wat er van gaat komen, want er moet nog een investeerder voor gevonden worden. Laten we hopen dat het niet zo’n stille dood sterft als dat andere leuke plan voor een drijvend zwembad in de Leuvehaven. Toch lijkt mij dat hier veel animo voor moet zijn in Rotterdam, nadat we jaren voor de gek zijn gehouden met een stadsstrand waar je niet eens kon zwemmen. En dat terwijl Rotterdam een lange ‘Badeschiff‘ traditie heeft gekend; sinds 1854 zijn er in de stad maar liefst vijf zwembaden geweest waar in Maaswater gezwommen kon worden.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina