Ga naar de inhoud

Zwemmen in de Maas

De plannen voor een drijvend zwembad in de Rijnhaven hebben meer vorm gekregen, nu er ook een ontwerp bekend is gemaakt. We moeten nog maar eens zien wat er van gaat komen, want er moet nog een investeerder voor gevonden worden. Laten we hopen dat het niet zo’n stille dood sterft als dat andere leuke plan voor een drijvend zwembad in de Leuvehaven. Toch lijkt mij dat hier veel animo voor moet zijn in Rotterdam, nadat we jaren voor de gek zijn gehouden met een stadsstrand waar je niet eens kon zwemmen. En dat terwijl Rotterdam een lange ‘Badeschiff‘ traditie heeft gekend; sinds 1854 zijn er in de stad maar liefst vijf zwembaden geweest waar in Maaswater gezwommen kon worden.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam