Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Aanleren van wijkregels, voorkomen van winkeldiefstal: het Spangense hiphopcollectief The Urban Family is van alle markten thuis. In een nieuw project van de voormalige Bellamy Boys rappen en zingen de keurig opgegroeide hangjongeren een maatschappelijk verantwoord lied over de gevaren van de criminaliteit, inclusief knusse beelden uit thuiswijk Delfshaven.
Aanleiding is het 10.000 Eyes-project in Rotterdam, waarin bewoners en winkeliers worden opgeroepen om een oogje in het zeil te houden. De politie gaat daarnaast de cd thuisbezorgen bij potentiële criminelen. Rest de vraag: welk effect sorteert dat?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina