Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

13 miljoen euro mocht-ie kosten, de loopbrug tussen Hotel New York en Katendrecht. De verbinding vormt het voorlopige hoogtepunt van jaren waarin een sloot aan gemeentegeld geïnvesteerd werd in het schiereiland. Ondertussen promoveerde Katendrecht van probleemwijk naar een wijk met zeer lage criminaliteitsscores, wat een behoorlijke prestatie is op Rotterdam Zuid. Wat zijn nu precies de verdere plannen voor Katendrecht? Het ene gerucht lijkt iets waarschijnlijker dan het andere, maar dat er nog meer staat te gebeuren, dat is wel duidelijk.

Rijnhavenbrug
Rijnhavenbrug Beeld door: beeld: Ossip van Duivenbode

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Annelies Lacor

Annelies Lacor

Annelies Lacor (1986) is oorspronkelijk een Zeeuwse maar voelt zich als een vis in het water in de Maasstad. Ze volgde de studie Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit.

Profiel-pagina
Ossip

Ossip van Duivenbode

Fotograaf

Ossip van Duivenbode (1981) is architectuurfotograaf. “Architectuur en stedenbouw zijn volledig in mijn bestaan verwikkeld. Als ik door een stad loop, ben ik continu aan het observeren. Wat is de invloed van een gebouw op de omgeving, wat zijn interessante details, hoe verhouden die zich tot de mensen?”

Profiel-pagina