Ga naar de inhoud

Redt de ‘Hoerenloper’ Katendrecht? — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

13 miljoen euro mocht-ie kosten, de loopbrug tussen Hotel New York en Katendrecht. De verbinding vormt het voorlopige hoogtepunt van jaren waarin een sloot aan gemeentegeld geïnvesteerd werd in het schiereiland. Ondertussen promoveerde Katendrecht van probleemwijk naar een wijk met zeer lage criminaliteitsscores, wat een behoorlijke prestatie is op Rotterdam Zuid. Wat zijn nu precies de verdere plannen voor Katendrecht? Het ene gerucht lijkt iets waarschijnlijker dan het andere, maar dat er nog meer staat te gebeuren, dat is wel duidelijk.

Rijnhavenbrug
Rijnhavenbrug beeld: Ossip van Duivenbode

Al 12 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Recht op Rust

  • Evenement

  Bij dezen nodigen we je uit voor de actie Recht op Rust, een kunstzinnige manifestatie op het plein voor Rotterdam Centraal in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 oktober.

  Venue: Stationsplein
  Datum:
 • On Thursday 9 November Kim Stanley Robinson – one of our greatest living science-fiction writers – will join us on the occasion of his latest book The Ministry for the Future

  Venue: Hofpleintheater
  Datum:
 • On Tuesday 3 october De Dépendance welcomes Rosie Collington

  Venue: Erasmus Paviljoen
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam