Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het begint zo langzamerhand een gewoonte te worden: de Rekenkamer onderzoekt en concludeert de gang van zaken in de gemeente Rotterdam, geeft een advies, en dat verdwijnt dan uiteindelijk in de prullenbak. Je vraagt je af waarom het stadsbestuur de conclusies en aanbevelingen van de onderzoeken van de Rekenkamer niet gewoon overneemt. Het antwoord is simpel, betoogt directeur Paul Hofstra in de eerste week van juli in zijn kantoor tegenover café Dudok aan de Meent, om de hoek van het stadhuis. ‘Wat de gemeenteraad ermee doet, is een politieke keuze.’

32-Jan-van-der-Ploeg
Stadhuis Rotterdam Beeld door: beeld: Jan van der Ploeg

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Lucette Mascini

Lucette Mascini

Lucette Mascini studeerde van alles en nog wat in overal en nergens. En schrijft over politiek en economie in Rotterdam. En houdt van jazz en kunst en literatuur en andere dingen die er te doen zijn. En daar schrijft ze dan soms ook over.

Profiel-pagina