Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton en BAR presenteren met trots een nieuwe talkshow: De Beste Stuurlui LIVE. Plaats van afspraak is BAR, Schiekade 201 te Rotterdam, aanvang 20:00 uur. De toegang is gratis en de presentatie is in handen van Vers Betonredacteuren Vincent Cardinaal en Floor Margarita Cornelisse

Illustratie: De Beste Stuurlui LIVE
Illustratie: De Beste Stuurlui LIVE, Koen Harmsma

Het concept van de talkshow is geënt op het format van de wekelijkse rubriek ‘De Beste Stuurlui’ van Vers Beton. Daarin buigen iedere vrijdag drie redacteuren zich elk over een apart actueel Rotterdams vraagstuk en geven vervolgens hun ongezouten mening, commentaar of suggestie. In de talkshow gaan we direct het gesprek aan met de personen achter deze actuele onderwerpen.
Hoofdgast bij deze eerste editie is wethouder Korrie Louwes (D66 – Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie & Participatie). Met haar praten we over de oproep die de wethouder deed aan (Rotterdamse) vrouwen om ’te stoppen met het gemuts’. We praten met Turkse, werkende moeder Havva Adal en Vers Betonredacteur Hilde Westerink, die eerder al op deze site reageerde op de mening van de wethouder.
Verder praten we over het Stadsinitiatief (dat z’n beslissende fase ingaat). Er komen (oud-)deelnemers aan het Stadsinitiatief en criticasters aan het woord.
Als laatste komen voor- en tegenstanders van een nieuw te bouwen Feyenoordstadion hun zaak bepleiten. Ook deze kwestie leidde al tot hoogoplopende discussies op Vers Beton.
Verder een gesproken column van hoofdredacteur Eeva Liukku, muziek van Dj Ernst Walgenbach, visuals en wat vindt de barman er eigenlijk van?
De Beste Stuurlui LIVE
Woensdag 27 maart 2013
20:00 − 22:00 uur
BAR – Schiekade 201, Rotterdam
Toegang: gratis

De Beste Stuurlui LIVE is een initiatief van Vers Beton en BAR. Laat weten via Facebook of je erbij bent.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina