Ga naar de inhoud

Woensdag 27 maart 2013: De Beste Stuurlui LIVE in BAR!

Vers Beton en BAR presenteren met trots een nieuwe talkshow: De Beste Stuurlui LIVE. Plaats van afspraak is BAR, Schiekade 201 te Rotterdam, aanvang 20:00 uur. De toegang is gratis en de presentatie is in handen van Vers Betonredacteuren Vincent Cardinaal en Floor Margarita Cornelisse

Illustratie: De Beste Stuurlui LIVE
Illustratie: De Beste Stuurlui LIVE, Koen Harmsma

Het concept van de talkshow is geënt op het format van de wekelijkse rubriek ‘De Beste Stuurlui’ van Vers Beton. Daarin buigen iedere vrijdag drie redacteuren zich elk over een apart actueel Rotterdams vraagstuk en geven vervolgens hun ongezouten mening, commentaar of suggestie. In de talkshow gaan we direct het gesprek aan met de personen achter deze actuele onderwerpen.
Hoofdgast bij deze eerste editie is wethouder Korrie Louwes (D66 – Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie & Participatie). Met haar praten we over de oproep die de wethouder deed aan (Rotterdamse) vrouwen om ’te stoppen met het gemuts’. We praten met Turkse, werkende moeder Havva Adal en Vers Betonredacteur Hilde Westerink, die eerder al op deze site reageerde op de mening van de wethouder.
Verder praten we over het Stadsinitiatief (dat z’n beslissende fase ingaat). Er komen (oud-)deelnemers aan het Stadsinitiatief en criticasters aan het woord.
Als laatste komen voor- en tegenstanders van een nieuw te bouwen Feyenoordstadion hun zaak bepleiten. Ook deze kwestie leidde al tot hoogoplopende discussies op Vers Beton.
Verder een gesproken column van hoofdredacteur Eeva Liukku, muziek van Dj Ernst Walgenbach, visuals en wat vindt de barman er eigenlijk van?
De Beste Stuurlui LIVE
Woensdag 27 maart 2013
20:00 − 22:00 uur
BAR – Schiekade 201, Rotterdam
Toegang: gratis

De Beste Stuurlui LIVE is een initiatief van Vers Beton en BAR. Laat weten via Facebook of je erbij bent.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures