Ga naar de inhoud

Stammtisch: Vers Beton op locatie in de stad!

Vers Beton komt naar je toe deze lente! Vanaf april organiseren we elke vrijdagmiddag Vers Beton Stammtisch met een aantal redactieleden op een vaste, publieke plek. Ons doel: al je verhalen, vragen en suggesties over de stad horen en daarmee aan de slag gaan. Maar ook: verder praten met onze lezers en zo leren wat we goed doen en wat we moeten verbeteren. Op 5 april vindt de eerste editie van Vers Beton Stammtisch plaats.

Vers Beton Stammtisch
Vers Beton Stammtisch

Hoe werkt de Stammtisch? Simpel zat: een maand lang zitten we op een vast tijdstip op een vaste plek. Iedereen is welkom om aan te schuiven en te praten over Rotterdam en Vers Beton. Geniaal idee voor een artikel voorleggen? Dikke scoop influisteren? Lofzang over de website afsteken? Je eigen werk bij ons pitchen? Het kan allemaal! Ondertussen maak jij nieuwe vrienden, kom je op plekken waar je normaal niet zomaar naar binnen stapt, en zie je jouw suggesties terug op Vers Beton.
Iedere maand verkast de Stammtisch naar een nieuwe plek, iets wat we altijd ruim op tijd bekendmaken. In april vind je ons elke vrijdagmiddag tussen 15 en 17 uur in het Wijkwaardenhuis aan de Pretorialaan 141 (inderdaad, op Zuid). Je herkent ons aan onze Vers Beton-button en het authentieke geluid van ratelende toetsen op een laptop. De eerste keer is op 5 april.
Aangezien dit idee nieuw voor ons is, horen we graag hoe je over de Stammtisch denkt. Ga je langskomen? Kan het concept beter? Is er iets onduidelijk? We horen het graag in de reacties of via de contactpagina!

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Hoi,
  Ik ben een rare freak met veel meer ideeen dan ik uit kan voeren. Tien jaar geleden naar Goeree-Overflakkee verhuisd om na hard werken in Rotterdam landerig tot rust te komen. Nu ik werkloos ben is het wel erg rustig geworden dus ben ik twee dagen per week boswachter van het Afrikaanderplein/tuinman (mv) van de Afrikaanderwijk en heb daarnaast een groep ‘Ster Op Zuid’ met als thema vrolijk de crisis te lijf. Vrijdagen zijn normalewijze niet mijn Rotterdam dagen maar de 26e schijnt mijn bandje uitgenodigd te zijn op een spannende plek. De stamtafel is er wat mij betreft ook eentje en Rotterdam-zuid is een verhaal waard. Treffen wij ons daar?

 • Beste Frank/Janine, aanstaande vrijdag 12 april zullen er weer een aantal redactieleden van Vers Beton bij de Stammtisch zitten in het Wijkwaardenhuis – je bent welkom om aan te schuiven en een praatje te maken!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam