Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton komt naar je toe deze lente! Vanaf april organiseren we elke vrijdagmiddag Vers Beton Stammtisch met een aantal redactieleden op een vaste, publieke plek. Ons doel: al je verhalen, vragen en suggesties over de stad horen en daarmee aan de slag gaan. Maar ook: verder praten met onze lezers en zo leren wat we goed doen en wat we moeten verbeteren. Op 5 april vindt de eerste editie van Vers Beton Stammtisch plaats.

Vers Beton Stammtisch
Vers Beton Stammtisch

Hoe werkt de Stammtisch? Simpel zat: een maand lang zitten we op een vast tijdstip op een vaste plek. Iedereen is welkom om aan te schuiven en te praten over Rotterdam en Vers Beton. Geniaal idee voor een artikel voorleggen? Dikke scoop influisteren? Lofzang over de website afsteken? Je eigen werk bij ons pitchen? Het kan allemaal! Ondertussen maak jij nieuwe vrienden, kom je op plekken waar je normaal niet zomaar naar binnen stapt, en zie je jouw suggesties terug op Vers Beton.
Iedere maand verkast de Stammtisch naar een nieuwe plek, iets wat we altijd ruim op tijd bekendmaken. In april vind je ons elke vrijdagmiddag tussen 15 en 17 uur in het Wijkwaardenhuis aan de Pretorialaan 141 (inderdaad, op Zuid). Je herkent ons aan onze Vers Beton-button en het authentieke geluid van ratelende toetsen op een laptop. De eerste keer is op 5 april.
Aangezien dit idee nieuw voor ons is, horen we graag hoe je over de Stammtisch denkt. Ga je langskomen? Kan het concept beter? Is er iets onduidelijk? We horen het graag in de reacties of via de contactpagina!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina