Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op woensdag 6 maart jl. heeft Vers Beton de aanmoedigingsprijs gewonnen van ‘The Challenge’ van het Stimuleringsfonds voor de Pers. De prijs zal tot de laatste cent worden gebruikt om Vers Beton het komende jaar nog meer onder de aandacht te brengen.

The Challenge: Reinventing Journalism is een wedstrijd die is uitgeschreven door het Stimuleringsfonds voor de Pers waarin de deelnemers – journalistieke start-ups met een innovatief concept – in totaal €60.000,- konden winnen. Het geheel werd vormgegeven als een afvalrace, waarbij Vers Beton tot de finale in de running bleef.
Vers Beton was geen officiële winnaar, maar op z’n minst wel een officieuze – speciaal voor ons werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt. De jury is ‘onvoldoende overtuigd’ van het innovatieve karakter van Vers Beton, maar schrijft ook dat ‘in een tijd waarin de lokale nieuwsvoorzieningen onder druk staan, verdienen initiatieven als de uwe alle steun, zeker gelet op het enthousiasme dat u tijdens The Challenge heeft getoond voor de verdere uitbouw van Vers Beton.’
De aanmoedigingsprijs van €5000,- zal in zijn geheel worden gebruikt om nog meer mooie journalistieke projecten op touw te zetten en om deze website onder de aandacht te brengen. Vers Beton dankt het Stimuleringsfonds voor de Pers voor deze prachtige aanmoediging en in het bijzonder danken wij jullie, onze harddenkende lezers.
Daarnaast willen wij natuurlijk ook de winnaars van The Challenge feliciteren; NewPaper, LocalFocus en in het bijzonder JOB. Deze laatste heeft ook nog eens de Tegel Toekomstprijs binnengesleept. Van harte!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina