Ga naar de inhoud

Zaterdag 6 april: Walking Talkshow op Motel Mozaïque — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Na de eerste editie van een hoogsteigen talkshow vorige week in BAR, heeft Vers Beton de smaak te pakken. We maken komend weekend een ander uitstapje naar de offline wereld tijdens Motel Mozaïque. Vorig jaar maakte Vers Beton dit multi-disciplinaire festival ook onveilig met een geslaagd journalistiek experiment. Dit jaar pakken we het anders aan en voegen wij een ‘Walking Talkshow’ aan de programmering van het festival toe. Loop aanstaande zaterdagmiddag 6 april met ons mee en verken de relatie tussen de stad en haar bewoners. Deelname is gratis!

walkingtalkshow_rachel_sender
beeld: Rachel Sender

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam