Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Na de eerste editie van een hoogsteigen talkshow vorige week in BAR, heeft Vers Beton de smaak te pakken. We maken komend weekend een ander uitstapje naar de offline wereld tijdens Motel Mozaïque. Vorig jaar maakte Vers Beton dit multi-disciplinaire festival ook onveilig met een geslaagd journalistiek experiment. Dit jaar pakken we het anders aan en voegen wij een ‘Walking Talkshow’ aan de programmering van het festival toe. Loop aanstaande zaterdagmiddag 6 april met ons mee en verken de relatie tussen de stad en haar bewoners. Deelname is gratis!

walkingtalkshow_rachel_sender
Beeld door: beeld: Rachel Sender

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
sender

Rachel Sender

Illustrator

Rachel Sender (illustrator) is nieuwsgierig naar mensen. Wat doen ze, waarom en hoe? Maar ook wil ze weten hoe wij als mensen ons gedragen in een stedelijke omgeving. Haar werk concentreert zich op die vragen. Dat maakt haar illustraties geschikt voor redactionele toepassingen. Door haar ervaring als grafisch ontwerper gaat ze vrij om met ruimte, verhouding en kleur. Het is fleurig en speels en maakt de kijker op slag medeplichtig.

Profiel-pagina