Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton komt naar je toe deze lente! Sinds april organiseren we elke vrijdagmiddag de Vers Beton Stammtisch: een aantal redactieleden zit gedurende een maand op een vaste, publieke plek. Ons doel: al je verhalen, vragen en suggesties over de stad horen en daarmee aan de slag gaan. Maar ook: verder praten met onze lezers, ons voorstellen aan nieuwe lezers en zo leren wat we goed doen en wat we moeten verbeteren. De Vers Beton Stammtisch verkast dus iedere maand naar een nieuwe plek, in de maand mei kun je hem vinden bij de Mesh Print Club in het Slaakhuys. 

Vers Beton Stammtisch
Vers Beton Stammtisch

Mesh Print Club
In mei vind je ons elke vrijdagmiddag tussen 17 en 19 uur bij de Mesh Print Club, gevestigd in het voormalige Slaakhuys in Kralingen. De Mesh Print Club is een zeefdrukwerkplaats en een community van beeldmakers. Hiermee is het in mei dé plek om je weekend mee te starten! Het adres is Jacques Perkstraat 7B. Je herkent de redacteuren aan hun Vers Beton-button en het authentieke, ratelende geluid van de toetsen van hun laptop.
Hoe werkt Stammtisch?
Simpel zat: een maand lang zitten we gedurende een vaste tijd op een vaste plek. Iedereen is welkom om aan te schuiven en te praten over Rotterdam en Vers Beton. Geniaal idee voor een artikel voorleggen? Dikke scoop influisteren? Lofzang over de website afsteken? Je eigen werk bij ons pitchen? Het kan allemaal!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina