Ga naar de inhoud

Bottom’s Up! – Fiets met Vers Beton mee tijdens Parfum de BoemBoem

Vers Beton organiseert op zondag 15 september tijdens 24uur Cultuur een ontbijtroute door het Zomerhofkwartier in samenwerking met Parfum de BoemBoem. Fiets mee!
Parfum de BoemBoem is inmiddels moeilijk weg te denken uit het Rotterdamse culturele veld – op regelmatige basis organiseren zij fiets- en looptours die de bezoeker een verrassende kant van de stad laat zien. Ook tijdens de komende editie van 24 uur Cultuur, op 14 en 15 september, is PdBB weer present. Vers Beton is door de organisatie gevraagd om één van de routes te cureren, op precies te zijn de ontbijtroute op zondag 15 september van 10 tot 12.

illustratie
illustratie

Het uitgangspunt van deze route is Bottom’s Up! Fietsend vanaf vertrekpunt Arminius doen we met Vers Betonner Vincent Cardinaal een serie locaties aan, voornamelijk in het Zomerhofkwartier. Daar ontspruit het ene na het andere initiatief, in de regel van de grond af aan opgebouwd door enthousiaste mensen met weinig geld, maar een overdaad aan toewijding. Geen top down dus, maar bottom’s up! Een nieuwe manier van denken en vooral handelen. Van winkel tot galerie, en van hostel tot werkplaats.
Deelnemers kunnen onder andere een bescheiden ontbijt verwachten gedurende de route én een mini-optreden van singer-songwriter & performer Bart Hoevenaars, beter bekend als Sir Ian. Hij geeft een voorproefje van zijn binnenkort te verschijnen tweede album.
Zondag 15 september, 10.00-12.00, vertrek en einde bij Arminius, Museumpark 3, Rotterdam. Deelname kost €7 inclusief fiets en ontbijt. Kaartjes kunnen ter plaatse bij Arminius worden gekocht of reserveer nu direct via de website. Vol = vol!

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures