Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton organiseert op zondag 15 september tijdens 24uur Cultuur een ontbijtroute door het Zomerhofkwartier in samenwerking met Parfum de BoemBoem. Fiets mee!
Parfum de BoemBoem is inmiddels moeilijk weg te denken uit het Rotterdamse culturele veld – op regelmatige basis organiseren zij fiets- en looptours die de bezoeker een verrassende kant van de stad laat zien. Ook tijdens de komende editie van 24 uur Cultuur, op 14 en 15 september, is PdBB weer present. Vers Beton is door de organisatie gevraagd om één van de routes te cureren, op precies te zijn de ontbijtroute op zondag 15 september van 10 tot 12.

illustratie
illustratie

Het uitgangspunt van deze route is Bottom’s Up! Fietsend vanaf vertrekpunt Arminius doen we met Vers Betonner Vincent Cardinaal een serie locaties aan, voornamelijk in het Zomerhofkwartier. Daar ontspruit het ene na het andere initiatief, in de regel van de grond af aan opgebouwd door enthousiaste mensen met weinig geld, maar een overdaad aan toewijding. Geen top down dus, maar bottom’s up! Een nieuwe manier van denken en vooral handelen. Van winkel tot galerie, en van hostel tot werkplaats.
Deelnemers kunnen onder andere een bescheiden ontbijt verwachten gedurende de route én een mini-optreden van singer-songwriter & performer Bart Hoevenaars, beter bekend als Sir Ian. Hij geeft een voorproefje van zijn binnenkort te verschijnen tweede album.
Zondag 15 september, 10.00-12.00, vertrek en einde bij Arminius, Museumpark 3, Rotterdam. Deelname kost €7 inclusief fiets en ontbijt. Kaartjes kunnen ter plaatse bij Arminius worden gekocht of reserveer nu direct via de website. Vol = vol!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina