Ga naar de inhoud

Geen woorden, maar sluiten

WORM’s Hajo Doorn publiceerde op Stadslog zijn visie op het Rotterdamse pop- en jeugdklimaat.

Al één reactie — discussieer mee!

 • Beste Hajo,

  Een interessant stuk om te lezen.. en er zijn zeker dingen waar wij wat dance en Rotterdam, nog wel wat van gedachten zouden kunnen wisselen,.. cq. aanvullende info en ervaring mee hebben ondervonden.
  Maar dan moet ik er echt even voor gaan zitten…. en ben ik wel even bezig…

  In ieder geval eerst wat belangrijke feedback:

  Herr Zimmerman bestaat nog steeds! 🙂 … En schrijf je trouwens met 1 x n aan het einde. Al 7 jaar 🙂

  De website is onlangs vernieuwd – http://www.HerrZimmerman.eu

  De buitenaardse kater Herr Zimmerman zorgt, sinds het stoppen met de ‘eigen’ locatie in de oude vleesfabriek, nog steeds voor maandelijkse innovatieve techno-electro nachten. Dit gebeurt inmiddels bijna 4 jaar in een van de meest waanzinnige industriele locaties, die je maar kunt bedenken, de Factory 010.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

 • Tim Hartog begon in kroegen waar stamgasten niet op comedy zaten te wachten, nu verkoopt hij Oude Luxor uit

  • Kunst en Cultuur

  Volgens de Rotterdamse comedian Tim Hartog leeft comedy meer dan ooit in de Maasstad. Vers Beton sprak hem over hoe hij optredens bij elkaar moest scharrelen en nu volle zalen trekt in het Oude Luxor, Rotterdamse humor en zijn Rijnmondse oudejaarsconference.

 • Hoe Millennials en Gen-Z de kunstmarkt gaan veranderen

  • Kunst en Cultuur

  Millennials en Gen-Z zijn de nieuwe generatie kunstkopers. Ze zijn niet vermogend, maar dat geeft niet: ze gaan voor betaalbare kunst, online. Jonasz Dekkers sprak met een ondernemer die samen met een compagnon deze affordable art aan de man brengt en opkomende kunstenaars naar een hoger plan wil tillen.

 • Festivals in Rotterdam: “Er blijft altijd een dilemma tussen rust en reuring’’

  • Kunst en Cultuur

  Duizenden uitzinnig dansende mensen, culinair genot bij foodtrucks of culturele verrijking op De Parade: festivals brengen levendigheid in de stad. Tegelijkertijd nemen ze de publieke ruimte in. Zoals op pleinen en parken waar bewoners ontspannen of de hond uitlaten. Van wie is de publieke ruimte?

 • Alle artikelen

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam