Ga naar de inhoud

Katshoek is OK, OLÉ OLÉ!

Vers Beton maakt een volgende stap in haar volwassenwording: de redactie betrekt per deze week een écht kantoor in het Katshoekgebouw aan de Heer Bokelweg in het Zomerhofkwartier.

Katshoek
Katshoek

Vers Beton kende tot dusver nooit een vaste redactieruimte – we werkten allen noodgedwongen als flexwerkers vanuit huis of koffiezaak. Ons project Ode aan het Oude Werken tijdens 24Hofpoort heeft ons doen inzien dat het wel degelijk prettig is om een ouderwets kantoor te hebben. Want tijd mag dan de nieuwe ruimte zijn, voor ons is ruimte ook de nieuwe tijd. Door tegelijk in één ruimte te werken, kunnen we veel makkelijker en efficiënter overleggen, en zo tot nog betere content komen.
We vinden het dan ook enorm tof dat Michon van de Salm van Basement aanbood om ons in natura te sponsoren met een kantoorruimte in Katshoek. Dit pand van architect Huig Maaskant uit 1969 wordt momenteel door Basement herontwikkeld. Dat is nodig, want er staat 13.000 m2 leeg. We zitten op de tweede verdieping met o.a. Mr. Watson, Nieuw Creatief Peil, Doepel Strijkers en Food Curators. Onze bovenbuurman is Rem Koolhaas.
Wees niet bang, we gaan nu niet alleen maar pro-Katshoek stukken schrijven omdat het onze sponsor is. Wel zullen we nog uitgebreider aandacht besteden aan de herontwikkeling, maar ook daarbij blijft Vers Beton gewoon Vers Beton.
Dit is het enige jubelbericht over Katshoek. OLÉ OLÉ!

Al 3 reacties — discussieer mee!

  • Lijkt me een goede stap. Ik wist thuis nooit zo productief te worden als toen ik nog op kantoor werkte. Alleen vrees ik dat jullie medewerkers gewoon nog steeds geen fatsoenlijk salaris kunnen betalen. Dus ook enigszins een verhuizing – vergeef me de woordspeling – voor de Katshoekse kut. En zo blijft het maar aanmodderen in Rotterdam, waar het volwassen pers en journalistiek betreft.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam