Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton maakt een volgende stap in haar volwassenwording: de redactie betrekt per deze week een écht kantoor in het Katshoekgebouw aan de Heer Bokelweg in het Zomerhofkwartier.

Katshoek
Katshoek

Vers Beton kende tot dusver nooit een vaste redactieruimte – we werkten allen noodgedwongen als flexwerkers vanuit huis of koffiezaak. Ons project Ode aan het Oude Werken tijdens 24Hofpoort heeft ons doen inzien dat het wel degelijk prettig is om een ouderwets kantoor te hebben. Want tijd mag dan de nieuwe ruimte zijn, voor ons is ruimte ook de nieuwe tijd. Door tegelijk in één ruimte te werken, kunnen we veel makkelijker en efficiënter overleggen, en zo tot nog betere content komen.
We vinden het dan ook enorm tof dat Michon van de Salm van Basement aanbood om ons in natura te sponsoren met een kantoorruimte in Katshoek. Dit pand van architect Huig Maaskant uit 1969 wordt momenteel door Basement herontwikkeld. Dat is nodig, want er staat 13.000 m2 leeg. We zitten op de tweede verdieping met o.a. Mr. Watson, Nieuw Creatief Peil, Doepel Strijkers en Food Curators. Onze bovenbuurman is Rem Koolhaas.
Wees niet bang, we gaan nu niet alleen maar pro-Katshoek stukken schrijven omdat het onze sponsor is. Wel zullen we nog uitgebreider aandacht besteden aan de herontwikkeling, maar ook daarbij blijft Vers Beton gewoon Vers Beton.
Dit is het enige jubelbericht over Katshoek. OLÉ OLÉ!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina