Ga naar de inhoud

Documentaire over het Rotterdamse nachtleven

Op de muzieksite Noisey kun je een korte video van Desperados bekijken over de Rotterdamse clubscène van nu. De video, A.M. When the evening turns into the night, is onderdeel van een tweeluik over het nachtleven in Nederland. In de video zie je oa Bird, Perron, Twenty Six, Toffler en de onvermijdelijke Ted Langebach voorbij komen.

Al één reactie — discussieer mee!

 • Aardige docu. Nouja, docu, daar is het wat weinig verhaal voor. Wel mooie beelden, en da’s ook wat waard.

  Wat me alleen verbaast, is dat tegelijkertijd ook ‘Aan!’ bijna het levenslicht ziet, een docu over, jawel, het uitgaanscircuit in Rotterdam. Als je de twee docu’s achter elkaar zet, lijkt het net één lang verhaal waarin Aziz toevallig verdacht vaak voorkomt.

  Ik hoop trouwens wel dat Aan! wat minder subliminal messaging-eske flesjes kinderbier (opgedronken door toevallig poserende knappe meisjes) in beeld brengt. Wat een bocht is dat trouwens zeg. Het leverde wat opengesprongen aders op, maar ik was verdacht blij toen iemand mijn flesje afgelopen zaterdag op hardhandige wijze uit mijn handen sloeg.

  Trailer AAN! from VANVANZUNDERT on Vimeo.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Duo lecture by Slava Balbek (online) and David Gianotten & Michael den Otter of OMA, organised in collaboration with the Ukraine-the Netherlands Urban Network. Wednesday 6 December 2023, 18:30 – 20:15 (Doors open at 18:00). Register for the offline event or join the live stream

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures