Ga naar de inhoud

Het Grote Vers Beton Jaaroverzicht van 2013 — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Net als vorig jaar presenteren we een een jaaroverzicht van de populairste thema’s en artikelen op Vers Beton. Want waar hadden we het over in de stad?
In 2013 bezochten 125.000 mensen Vers Beton, goed voor zo’n 424.000 pageviews. Onze maandelijkse bezoekcijfers zijn gaandeweg het jaar verdubbeld: in januari 2013 waren dat nog 10 duizend unieke bezoekers, inmiddels tellen we er gemiddeld 20 duizend per maand (en dan tellen we die topmaand in juni, toen onze server dankzij het stadsinitiatief en GeenStijl het drievoudige te verwerken had, even niet mee – daarover later meer). Beginnend bij het begin: waar hadden we het over dit jaar?

Jaaroverzicht
Jaaroverzicht beeld: Anniek Tijmes

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Is Rotterdam nog een architectuurstad? De glorieuze wederopbouw, waarmee de stad zich graag op de borst klopt, ligt inmiddels ver achter ons. Wordt Manhattan aan de Maas ook tegenwoordig nieuw leven ingeblazen door gedurfde bouwprojecten of is er een staketsel van marketingslogans nodig om de reputatie van de stad hoog te houden? Kom naar het debat van Vers Beton tijdens de Architectuurmaand!

  Venue: Henketpaviljoen Boijmans
  Datum:
 • Ervaar de Rotterdamse architectuur van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht. Tijdens de derde editie van de Dag én Nacht van de Architectuur zijn er verschillende activiteiten op ruim 30 locaties in de stad. Architecten, gidsen, bewoners en kunstenaars laten je op zaterdag 15 juni de stad zien vanuit frisse en vernieuwende perspectieven met tours, workshops, muziek, film en optredens.

  Datum:
 • Tijdens deze publieke bijeenkomst wordt onder leiding van moderator Ferrie Weeda uitgebreid stil gestaan bij de 10 actiepunten en gaan publiek en experts in gesprek over aanscherping en concretisering van de actieagenda.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam