Ga naar de inhoud

Maandelijkse Vers Betonborrel in De Schouw!

Betonborrel in de Schouw – en jij bent altijd uitgenodigd!

Vers Beton komt naar je toe! Iedere eerste vrijdag van de maand borrelt Vers Beton voortaan in De Schouw aan de Witte de Withstraat. En jij als lezer bent van harte uitgenodigd. De eerste editie is vrijdag 2 mei van 18 tot 21 uur.

Borrel
Borrel

De borrel is dé uitgelezen mogelijkheid om redacteuren en public je ongezouten mening te geven. Lof toezwaaien, kritiek uiten, roddelen of een vette scoop influisteren: we staan overal voor open. Wees welkom!
De Schouw
De locatie is niet voor niets gekozen. Vroeger was de Witte de Withstraat het kloppend hart van journalistiek Rotterdam en sinds die tijd is De Schouw het journalistencafé bij uitstek. De vergeelde posters aan de wand, de schappelijke prijzen, de aardige mensen en last but not least barvrouw Tineke – De Schouw is belangrijk Rotterdams erfgoed. Eerder lanceerde Vers Beton er al zijn (destijds) hernieuwde website.
Daarnaast is De Schouw ook een kunstenaarscafé – denk alleen maar aan de wekelijkse opening in De Aanschouw, de kleinste galerie van de stad. Vers Beton presenteerde er zijn analoge geotagkaart. Vers Beton houdt van De Schouw en vice versa.
Voor de goede orde: Vers Beton betaalt niet je drankjes, maar ontvangt je wel met open armen. ClublePOP is bereid gevonden de muziek te verzorgen!
We zien je graag op vrijdag 2 mei of een van de andere eerste vrijdagen van de maand!
Laat via Facebook weten of je er ook bij bent!

Al één reactie — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam