Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ongelukkiger kan je als college toch bijna niet beginnen. Vanavond is Ingeborg Hoogveld, de partner van topambtenaar op Zuid en voormalig partijleider van Leefbaar Rotterdam Marco Pastors, tóch niet benoemd tot wethouder Stedelijke Ontwikkeling in Rotterdam. De voltallige oppositie was bang voor belangenverstrengeling tussen haar en Pastors, van wie ze deels de baas zou worden. Op de valreep werd fractievoorzitter Ronald Schneider benoemd, waardoor het college nu uit alleen maar mannen bestaat.
Extra pijnlijk was dat maar liefst 6 (!) raadsleden van Leefbaar tegen de benoeming van Hoogveld stemden. Kennelijk is er nu al sprake van een tweedeling in de Leefbaar-fractie. Een ongelukkiger start van het college van Eerdmans en de zijnen is nauwelijks denkbaar.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina