Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De man van de week is natuurlijk Ronald Schneider, nieuwbakken wethouder van Leefbaar Rotterdam door beoogd kandidaat Ingeborg Hoogveld met behulp van vriend én vijand van haar troon te vetoën. Saillant detail is natuurlijk dat Hoogveld de partner is van Marco Pastors, de man waardoor Schneider in de politiek is gegaan. Een pyrrusoverwinning voor de familie Pastors, blijkt achteraf.

“Iets later zag ik in de krant een advertentie waarin Marco Pastors himself de lezer aansprak met ‘ben jij zo’n Rotterdammer die af en toe denkt: hé, hoe kan dat? En dan denkt: laat maar? Als je zo’n Rotterdammer bent, doe dan eens gek en probeer vier jaar het verschil te maken.’ Ik dacht toen: hij heeft gewoon gelijk. Waar wacht ik nog op? Ik ben toen begonnen bij Leefbaar Rotterdam, en de rest is history.” (Vers Beton, maart 2012)

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina