Ga naar de inhoud

Brekend: columnist Vers Beton verenigt politiek Nederland

“Rotterdam, 6 juni 2014. De vermaarde Vers Beton-columnist Ferrie Weeda heeft het onmogelijke bereikt: Ronald Sörensen, Partij Voor de Vrijheid – PVV-senator en geestelijk vader van Leefbaar Rotterdam, en Francisco van Jole, hoofdredacteur Joop en icoon van links, verbroederen. Weeda’s column over flaneren wordt door beide kopstukken van harte onderschreven.” Echt hoor!

Al één reactie — discussieer mee!

  • Halleluja, wat een opgeklopte kop zeg! Is het zo gek dat mensen goede standpunten gewoon overnemen? Daarom heeft 70% van de bevolking zo’n rothekel aan politiek. We willen dat iederen integreert maar politiek segregeert zelf. Links schreeuwt “Van Leefbaar Rotterdam kan niets goeds komen.” Rechts schreeuwt “Van PVDA kan niets goeds komen” Nou dan roep ik vanaf rechtsmidden “Toets alles en behoudt het goede”

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam