Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor wie het nog niet wist: de Schouw is gerenoveerd. Nieuwe bar, nieuwe vloer, nieuwe elektra. En er zijn een flink aantal nieuwe bierkranen! Vier dagen was de Schouw gesloten, maar inmiddels kan je er gewoon weer terecht. Het culinaire weblog De Buik van Rotterdam schreef een artikel over de verbouwing. Inclusief de zeer juiste zin: “Ik sta niet in voor de betrouwbaarheid van herinneringen die De Schouw als geboorteplaats hebben.”
Komende vrijdag organiseert Vers Beton de maandelijkse betonborrel in de Schouw. Komt u ook?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina