Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Na een geslaagde eerste editie, staat de tweede maandelijkse Vers Betonborrel in De Schouw op het programma. Wees welkom komende vrijdag 6 juni vanaf 18 uur!

Borrel
Borrel


De borrel is dé uitgelezen mogelijkheid om redacteuren en public je ongezouten mening te geven. Lof toezwaaien, kritiek uiten, roddelen of een vette scoop influisteren: we staan overal voor open. Wees welkom!

Het beste van mei

Mocht u echt verlegen zitten om gespreksonderwerpen: geen nood. Vers Beton heeft u in mei voldoende stof tot discussie geboden. Begin mei vroeg Ties Joosten onze alternatieve wethouders wat het meest prangende vraagstuk is waar Rotterdam voor staat. Ondertussen leeft Isabel nog steeds zonder geld, en was onze schrijvende huisarts Nabil Bantal coreferent bij de Rotterdamlezing. Myrta Otten dook de machinekamer van de Maastunnel in en de rechtbankverslagen van Anneke Kortleve hebben na vijf afleveringen een schare vaste fans opgeleverd.
We keken deze maand ook over de stadsgrenzen. Celeste Boddaert bracht voor de Europese verkiezingen in kaart waar de Europese subsidies in Rotterdam eigenlijk naartoe gaan en Chris Luth vergeleek de Rotterdamse stadshypochondrie met het ongebreidelde optimisme van Shenzhen.
Al die plaatjes op Vers Beton? Die komen uit de immer groeiende talentenpoule van Floor Margarita Cornelisse. Ze scout beeldmakers van Rotterdam om elk artikel op Vers Beton van uniek beeld te voorzien. Wist u dat we ook een visueel archief hebben? Neem gerust een kijkje!

De Schouw

Je vindt De Schouw aan de Witte de Withstraat, nummer 80. De Schouw is van oudsher het journalisten- én kunstenaarscafé van Rotterdam. Lieve mensen achter en voor de bar, aangevoerd door de enige echte Tineke Speksnijder. De Schouw is belangwekkend Rotterdams erfgoed. Vers Beton schreef al vaker over de kroeg. We zijn dan ook verheugd dat het interieur onlangs is vernieuwd, met behoud van het bijzondere karakter. Komt u samen met ons de nieuwe bar bekijken?
Voor de goede orde: Vers Beton betaalt niet je drankjes, maar ontvangt je wel met open armen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina