Ga naar de inhoud

Derde Vers Betonborrel in De Schouw!

De derde maandelijkse Vers Betonborrel in De Schouw staat op het programma. Wees welkom komende vrijdag 4 juli vanaf 18 uur aan de Witte de Withstraat!

Borrel
Borrel


In de laatste week voor het nieuwe (en laatste) stadsinitiatief definitief wordt gekozen krijg je weer de kans om met je favoriete lezers en redacteuren de afgelopen maand door te spreken tijdens de Betonborrel in de Schouw!
Vanaf 18 uur schenkt Tineke de glazen vol, deze maand geen dj’s maar er staat wel voetbal aan!
Voer voor borrelpraat deze maand op Vers Beton:
In de special Arm Rotterdam hebben we een kant van de stad belicht die vaak onbesproken blijft. Vincent begon met zijn wekelijkse column waarin hij zijn observaties over het Rotterdamse kwijt kan en de Turkse dichter Margulies publiceerde zijn gedicht over de Maashaven ter ere van Poetry International. In het artikel over Mahasin Tanyaui liet Dore deze Rotterdamse ondernemer vertellen over haar bedrijf Bnet el Magreb, “Meiden van Marokko”. Vers Beton heeft haar eigen mening over het stadsinitiatief ook uiteengezet in een stemwijzer.

De Schouw

Je vindt De Schouw aan de Witte de Withstraat, nummer 80. De Schouw is van oudsher het journalisten- én kunstenaarscafé van Rotterdam. Lieve mensen achter en voor de bar, aangevoerd door de enige echte Tineke Speksnijder. De Schouw is belangwekkend Rotterdams erfgoed. Vers Beton schreef al vaker over de kroeg. We zijn dan ook verheugd dat het interieur onlangs is vernieuwd, met behoud van het bijzondere karakter. Komt u samen met ons de nieuwe bar bekijken?
Voor de goede orde: Vers Beton betaalt niet je drankjes, maar ontvangt je wel met open armen.
Laat via het Facebook-event weten of je er ook bij bent!

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • School’s Out! #39 with Barbara Stok. A lecture, drinks, bites and a short movie. Friday…

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • Netwerk Ongedocumenteerden Onderdak start met bouwen in Rotterdam. Kom naar de kick-off op 9 maart.…

  Venue: Rotterdamse Ongedocumenteerden Steunpunt
  Datum:
 • On Monday March 11, Rotterdam based ‘platform for metropolitan issues’ De Dépendance welcomes award-winning science journalist Angela Saini in Arminius, on the occasion of her highly acclaimed book ‘The Patriarchs: How Men Came to Rule’.

  Venue: Arminius
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als coördinator ben jij het reisbureau voor cursisten van DRIFT’s Transition Academy. Jij zorgt ervoor…

 • Eigen initiatief van bewoners vind je boeiend. Je helpt graag bewoners om hun buren (beter) te leren kennen en hun plannen om te zetten in concrete acties. Je werft nieuwe straten, geeft advies, keurt de aanvragen goed (en soms ook af) en houdt de uitvoering in de gaten. Je bent een ervaren en communicatieve communitybuilder die Rotterdammers en hun buren bij staat met raad en daad.

 • GroenLinks Rotterdam zoekt een creatieve social media redacteur met een focus op online communicatie en contentcreatie. Als social media redacteur werk je elke dag aan het online uitdragen van ons verhaal over een groen, sociaal en inclusief Rotterdam.

 • Bekijk alle vacatures