Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De derde maandelijkse Vers Betonborrel in De Schouw staat op het programma. Wees welkom komende vrijdag 4 juli vanaf 18 uur aan de Witte de Withstraat!

Borrel
Borrel


In de laatste week voor het nieuwe (en laatste) stadsinitiatief definitief wordt gekozen krijg je weer de kans om met je favoriete lezers en redacteuren de afgelopen maand door te spreken tijdens de Betonborrel in de Schouw!
Vanaf 18 uur schenkt Tineke de glazen vol, deze maand geen dj’s maar er staat wel voetbal aan!
Voer voor borrelpraat deze maand op Vers Beton:
In de special Arm Rotterdam hebben we een kant van de stad belicht die vaak onbesproken blijft. Vincent begon met zijn wekelijkse column waarin hij zijn observaties over het Rotterdamse kwijt kan en de Turkse dichter Margulies publiceerde zijn gedicht over de Maashaven ter ere van Poetry International. In het artikel over Mahasin Tanyaui liet Dore deze Rotterdamse ondernemer vertellen over haar bedrijf Bnet el Magreb, “Meiden van Marokko”. Vers Beton heeft haar eigen mening over het stadsinitiatief ook uiteengezet in een stemwijzer.

De Schouw

Je vindt De Schouw aan de Witte de Withstraat, nummer 80. De Schouw is van oudsher het journalisten- én kunstenaarscafé van Rotterdam. Lieve mensen achter en voor de bar, aangevoerd door de enige echte Tineke Speksnijder. De Schouw is belangwekkend Rotterdams erfgoed. Vers Beton schreef al vaker over de kroeg. We zijn dan ook verheugd dat het interieur onlangs is vernieuwd, met behoud van het bijzondere karakter. Komt u samen met ons de nieuwe bar bekijken?
Voor de goede orde: Vers Beton betaalt niet je drankjes, maar ontvangt je wel met open armen.
Laat via het Facebook-event weten of je er ook bij bent!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina