Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Gestript is de tweewekelijks terugkerende strip van Karida van Bochove over de actualiteit. Deze keer: het aftellen is begonnen, minder dan een week en het is bekend welk Stadsinitiatief gerealiseerd gaat worden.
Rotterdammers bepalen dan of we gaan surfen in de binnenstad, of tokkelen van de Hef. Misschien gaan we wel BMX’en, krijgen we een geschiedenis-app of meer ondersteuning voor wijkcentra. Karida ziet het wel zitten om elke dag om zes uur een kanon af te schieten op de Coolsingel.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Karida van Bochove

Karida van Bochove

Karida van Bochove (1989) studeerde illustratie aan de Willem de Kooning Academie. Ze wekt verhalen en fantasie tot leven door middel van beeld. Ze put veel inspiratie uit graphic novels en strips. Met inkt en kleur maakt ze van haar dagelijkse sleur een nieuwe, spannende wereld.

Profiel-pagina