Ga naar de inhoud

Komt de zomerhit van 2014 uit Spangen?

Voorspelling: over enkele weken zit je op een terras ergens in Rotterdam, als een auto langsrijdt waar de track Labanta op volume 10 uit de open ramen knalt. Gisteren werd het nummer met een zeer zomerse video (geschoten op Cabo) uitgebracht door de formatie Labanta uit Spangen. Online magazine Ballinnn.com noemt het al de potentiële zomerhit van 2014.
Tegelijk met het uitbrengen van de video werd gisteren bekend gemaakt dat Broederliefde heeft getekend bij het prestigieuze hiphoplabel Top Notch. Onder leiding van Kees de Koning en co brengt Broederliefde op 29 augustus in de Waterfront De Gevoelige Feestje EP uit. Labanta, wat zoveel betekent als ‘sta op en maak er een feest van’, staat ook op deze EP.
Krijg je geen genoeg van deze boys uit Rotterdam? Check dan ook even de hilarische Spangenshake, die inmiddels bijna 750.000 keer bekeken is op YouTube.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures