Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voorspelling: over enkele weken zit je op een terras ergens in Rotterdam, als een auto langsrijdt waar de track Labanta op volume 10 uit de open ramen knalt. Gisteren werd het nummer met een zeer zomerse video (geschoten op Cabo) uitgebracht door de formatie Labanta uit Spangen. Online magazine Ballinnn.com noemt het al de potentiële zomerhit van 2014.
Tegelijk met het uitbrengen van de video werd gisteren bekend gemaakt dat Broederliefde heeft getekend bij het prestigieuze hiphoplabel Top Notch. Onder leiding van Kees de Koning en co brengt Broederliefde op 29 augustus in de Waterfront De Gevoelige Feestje EP uit. Labanta, wat zoveel betekent als ‘sta op en maak er een feest van’, staat ook op deze EP.
Krijg je geen genoeg van deze boys uit Rotterdam? Check dan ook even de hilarische Spangenshake, die inmiddels bijna 750.000 keer bekeken is op YouTube.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina