Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Gestript is de tweewekelijks terugkerende strip van Karida van Bochove over de actualiteit. Deze keer: vanavond begint de Pleinbioscoop in het Museumpark. Karida heeft nu al zin in de stoelendans. 
Tot en met 31 augustus draait er elke avond een openluchtfilm, sinds een aantal jaar is het evenemententerrein ook uitgebreid met eten en muziek. De openingsavond belooft een heel Rotterdam feestje te worden met de publiekspremière van de documentaire Schorem: Haarsnijder en Barbier .

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Karida van Bochove

Karida van Bochove

Karida van Bochove (1989) studeerde illustratie aan de Willem de Kooning Academie. Ze wekt verhalen en fantasie tot leven door middel van beeld. Ze put veel inspiratie uit graphic novels en strips. Met inkt en kleur maakt ze van haar dagelijkse sleur een nieuwe, spannende wereld.

Profiel-pagina