Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Muziekwebsite 3voor12 had een leuk kennismakingsgesprek met Stephan Maaskant, die de nieuwe programmeur van Rotown wordt. De muziekzaal was op zoek naar een vervanger voor Joey Ruchtie, die dit voorjaar na 9 jaar afscheid nam.
Wat erg gaaf is, is dat er een ‘van krantenjongen tot miljonair’-verhaal aan Maaskant hangt. Hij begon namelijk ooit als glazenophaler in Rotown, was er barman en nachtprogrammeur. Nu wordt hij dus de eindverantwoordelijk voor het programma in één van Rotterdams bekendste zalen.
Maaskant, die nu rustig één van de belangrijkste personen in de Rotterdamse muziek- en uitgaansscene genoemd mag worden, pleit in het interview met 3voor12 onder meer voor een nieuw poppodium in de stad en voor het vormen van een Rotterdams front op muzikaal gebied.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina