Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

d5dea33af46b18221f7328c139e50638_uitgeweestOp DJ Broadcast vertelt Guido van Dieren, programmeur van Bird, over het vallen en opstaan van dit podium. Hij focust zich vooral op de moeizame opkomst van ‘zijn’ elektronica-avonden. Gelukkig, zo ervaart hij, zit heel de Rotterdamse clubscene in de lift.

Het zit allemaal nog steeds in de beginfase, maar het is wel heel erg leuk om te zien. En succes inspireert. Het is een sneeuwbaleffect. Steeds meer mensen durven iets te ondernemen en zo groeit het geleidelijk. Waar het stopt? Dat durf ik niet te zeggen, misschien is dit wel het hoogtepunt, maar dat hoop ik niet.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina