Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Gefascineerd door gebouwen als het Groothandelsgebouw en het Hiltonhotel promoveerde Michelle Provoost op het werk van de Rotterdamse architect Hugh Maaskant, opgetekend in ‘Hugh Maaskant: Architect of Progress’. Vers Beton sprak haar over zijn invloed op de stad, het levendig houden van vergeten wederopbouwarchitectuur en de dreiging van te veel grote projecten in de binnenstad.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Sereh Mandias

Sereh Mandias

Na studies wijsbegeerte en bouwkunde laveert Sereh Mandias (1987) in haar werk tussen ontwerp en theorie, met een specifieke interesse voor de totstandkoming van de hedendaagse stad. Ze is werkzaam als docent en coördinator bij de leerstoel Interiors Buildings Cities (faculteit Bouwkunde, TU Delft) en redacteur van podium voor stadscultuur De Dépendance.

Profiel-pagina
Menno van der Meer

Menno van der Meer

Profiel-pagina