Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Columnist Ruud de Wit van het platform voor onderzoeksjournalistiek Follow The Money kan zijn enthousiasme nauwelijks bedwingen: de Markthal is meer dan een bijzonder vastgoedproject. We lezen: “De Spaans-Baskische stad Bilbao zal voor altijd voor mij gekoppeld blijven aan het Guggenheim Museum, ontworpen door Frank Gehry, terwijl ik bij Valencia moet denken aan de Ciudad de las Artes y Ciencas van Santiago Calatrava en Félix Candela. In deze categorie wil ik ook de Markthal Rotterdam plaatsen, ontworpen en getekend door Winy Maas (MVRDV).”
De Markthal is volgens De Wit zeker indrukwekkender dan ‘dat andere groteske gebouw dat het afgelopen jaar in Rotterdam de aandacht trok: de multifunctionele ontwikkeling De Rotterdam van OMA (Rem Koolhaas).’ Mee eens?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina