Ga naar de inhoud

Ik heb hier te lang gewoond en deze stad te lang g…

Ik heb hier te lang gewoond en deze stad te lang gevolgd om te denken dat een nieuw gebouw deze stad verandert… Een nieuw pand trekt geen nieuwe bedrijven aan. Bedrijven komen als ze denken dat er goede arbeidskrachten in de stad zitten. Het probleem van deze stad is dat het heel moeilijk hoogopgeleide mensen aantrekt of vasthoudt.

Al één reactie — discussieer mee!

 • Het grootste probleem van Rotterdam is… Rotterdam. Voor potentiele nieuwe inwoners heeft Rotterdam gewoon te weinig te bieden. De markthal is aardig maar meer ook niet. Dat de markthal zo’n succes is zegt mij meer over mijn stad Rotterdam dan over de markthal zelf. Het is treurig dat een, overigens zeer goed functionerend, gebouw als de markthal het (toeristische) hooegtepunt van Rotterdam is. Daarmee ga je geen nieuwe inwoners scoren, hooguit wat extra dagjesmensen.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Doe mee met een walking tour langs drie gebouwen ontworpen door vrouwen in Rotterdam.

  Datum:
 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam