Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Twee van ‘onze’ Vers Betonners maakten een prachtige film over Rotterdamse Rear Window-taferelen op de Wilhelminapier. Fotograaf en cameraman Ruben Hamelink maakte samen met regisseur Tim van den Hoff de film ‘On The Verge’ voor The 48 Hour Film Project.
In deze internationaal reizende filmcompetitie moet je in, jawel, 48 uur een film maken met 3 voorgeschreven elementen. Toen de filmcompetitie onlangs in Rotterdam neerstreek kregen ze de opdracht om een verhuisdoos, de zin ‘Zal ik hem hier ophangen?’ en het personage Michelle Bergwijn te verwerken. De film is opgenomen in de New Orleans en enkele appartementen in De Rotterdam. Hij won dan ook de prijs voor ‘Best Use of Rotterdam’ en ‘Best Poster’, en dat vinden we hier natuurlijk tof!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina