Ga naar de inhoud

Rear Window op z'n Rotterdams

Twee van ‘onze’ Vers Betonners maakten een prachtige film over Rotterdamse Rear Window-taferelen op de Wilhelminapier. Fotograaf en cameraman Ruben Hamelink maakte samen met regisseur Tim van den Hoff de film ‘On The Verge’ voor The 48 Hour Film Project.
In deze internationaal reizende filmcompetitie moet je in, jawel, 48 uur een film maken met 3 voorgeschreven elementen. Toen de filmcompetitie onlangs in Rotterdam neerstreek kregen ze de opdracht om een verhuisdoos, de zin ‘Zal ik hem hier ophangen?’ en het personage Michelle Bergwijn te verwerken. De film is opgenomen in de New Orleans en enkele appartementen in De Rotterdam. Hij won dan ook de prijs voor ‘Best Use of Rotterdam’ en ‘Best Poster’, en dat vinden we hier natuurlijk tof!

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam