Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Om toeristen, nieuwkomers en bezoekers in Rotterdam wegwijs te maken, heeft de gemeente afgelopen weekend een speciale app online gezet. Hiermee kan je door vijf goed ingevoerde Rotterdammers een rondleiding krijgen door de stad. En één van die rondleidingen, namelijk de Rotterdamse natuurroute, wordt gegeven door niemand minder dan onze eigen Dore van Duivenbode.
“Wist jij dat een oude boom in het centrum van Rotterdam werd omgedoopt tot ‘graf van de onbekende dichter’?”

Dit is overigens niet de eerste keer dat Dore je meeneemt door de stad. Voor Vers Beton maakte ze al eens een mei-wandeling door de stad.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina