Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

”Ronkend werd het al in 2009 aangekondigd: het European China Centre aan de Rijnhaven in het, qua kantoren, winkels en appartementen, zeer attractieve Kop van Zuid. De bouw is echter helemaal stilgevallen. Alleen het fundament en het begin van een parkeergarage is tot nu toe gelukt.” Hans Roodenburg van Vandaag & Morgen deed kort een ronde langs de betrokken partijen over de tussenstand van het project dat één van de toegangspoorten van China naar Europa moet worden. De partijen wilden maar weinig loslaten. Stadsontwikkeling Rotterdam gaf wel aan het project met de partners vlot te willen trekken. Niet zo vreemd aangezien China een van de focuslanden is van de gemeente en één van de grootste leveranciers is van nieuw internationaal bedrijvigheid in de stad. Eind 2014 zullen de plannen voor de herontwikkeling van de Rijnhaven worden bekendgemaakt. Waarschijnlijk dat er dan meer duidelijkheid wordt verschaft over dit haperend stukje stad.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Alexandre-Furtado-Melville-Damage-Playground-PMS-Mathijs-Labadie-II-003

Alexandre Furtado Melville

Alexandre (1988) Furtado Melville is autodidact art director, fotograaf, schrijver, ontwerper, curator van Gemaal op Zuid en consultant bij Studio Narrative. Hij woont op Rotterdam Zuid en heeft nog nooit een prijs gewonnen.
[email protected]

Profiel-pagina