Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Okay, picture this: volwassen man gaat op een druilerige dinsdag de donkere avond in, om met tie wraps en duct tape kleine zwarte knuffelpietjes aan bruggen en lantaarnpalen vast te knevelen. Bij wijze van statement. Je denkt nu vast: ‘Daarna mocht hij zeker met een groepje mannen in witte jassen mee naar een kamertje zonder meubels, zodat hij een nachtje tot zichzelf kon komen.’
Maar nee, we hebben het hier over Anton Molenaar, fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam. Ergens hoop je dat hij de Pietendiscussie politiek strategisch heeft willen inzetten, om zo de aandacht van de kleurloosheid van zijn partij in het college af te leiden. Of dat hij heeft gedacht dat een avondje frisse stadslucht zijn imploderende fractie wat zou lijmen. Maar waarschijnlijk is de treurige werkelijkheid dat Anton oprecht meent dat hij Rotterdam gisteravond beschermd heeft tegen de Nietsontziende Totalkrieg Tegen Onze Tradities.
Wat er aan de hand is? Het organisatiecomité van de Sinterklaasintocht in Rotterdam wil afwachten hoe de Raad van State gaat oordelen in deze discussie. That’s it. Maar die afwachtende houding ZINT. LEEFBAAR. NIET!!1!!1! Dood aan het afgewogen oordeel!
Dacht je trouwens dat het verder niet onbenulliger kon? Leefbaar roept Rotterdammers ook nog op om een pietfie te maken.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina