Ga naar de inhoud

Prijzen en eervolle vermeldingen voor Rotterdam CS en Markthal

In de categorie Prijzen & Eervolle Vermeldingen voor Rotterdamse Gebouwen kunnen weer twee mooie gebeurtenissen worden bijgeschreven. Afgelopen weekend won het Centraal Station namelijk een Dutch Design Award, één van de belangrijkste designprijzen van Nederland. Het station kreeg de prijs in de categorie ‘Habitat’, omdat het gebouw volgens de jury “ruimte schept en de bezoeker ook daadwerkelijk het gevoel geeft op reis te zijn.” Eerder won Station Kapsalon ook al meerdere prijzen.
Daarnaast schreef CNN vorige week een lovend artikel over de nieuwe Markthal. Onder de titel ‘Sci-fi food hall’ opens in Netherlands‘ schrijven de Amerikanen: “It looks like a portal to another dimension crafted from alien technology to bridge yawning chasms across time and space.”

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam