Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In de categorie Prijzen & Eervolle Vermeldingen voor Rotterdamse Gebouwen kunnen weer twee mooie gebeurtenissen worden bijgeschreven. Afgelopen weekend won het Centraal Station namelijk een Dutch Design Award, één van de belangrijkste designprijzen van Nederland. Het station kreeg de prijs in de categorie ‘Habitat’, omdat het gebouw volgens de jury “ruimte schept en de bezoeker ook daadwerkelijk het gevoel geeft op reis te zijn.” Eerder won Station Kapsalon ook al meerdere prijzen.
Daarnaast schreef CNN vorige week een lovend artikel over de nieuwe Markthal. Onder de titel ‘Sci-fi food hall’ opens in Netherlands‘ schrijven de Amerikanen: “It looks like a portal to another dimension crafted from alien technology to bridge yawning chasms across time and space.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina