Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Net als vorig jaar is Vers Beton genomineerd voor de Persprijs Rotterdam. Vorig jaar werd Vers Beton genomineerd met de serie ‘Plug Rotterdam’, gemaakt in samenwerking met architectuurinstituut AIR. Dit jaar is het verhaal waarin Inge Janse en Ties Joosten 6 maanden voor de verkiezingen de winst van Leefbaar Rotterdam voorspellen één van de kanshebbers.
Andere genomineerden zijn:
 Dirk Beers, Edo Pieper (camera) en Arjen Usi (editor) met een documentaire van RTV Rijnmond over het lief en leed van drie jonge voetbaltalenten bij Sparta;
– Justus Cooiman, Clement van Elsäcker (camera) en Arjen Usi(editor) met ‘Ahmed Aboutaleb’, een driedelig persoonlijk televisieportret van de burgemeester van Rotterdam, eveneens uitgezonden door RTV Rijnmond;
– Frank van Dijl, Wim de Jong en Mirjam de Winter, oprichters – in 2013 – van ‘De Buik van Rotterdam’, met een bloemlezing van interviews, recensies, berichten en reportages op deze culinaire Rotterdamse website;
– Mark Hoogstad, politiek verslaggever van AD Rotterdams Dagblad, met een selectie van artikelen over de crises bij verkiezingswinnaar Leefbaar Rotterdam.
Wij feliciteren alle genomineerden natuurlijk van harte. De winnaar wordt woensdag 29 oktober bekend gemaakt tijdens een speciale bijeenkomst in congres- en debatcentrum Arminius in Rotterdam. De prijs bestaat uit een geldbedrag (5000 euro) en een object van glaskunstenaar Ming Hou Chen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina