Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Met de paviljoens op het Stadhuisplein afgebroken en de Cool63 deels uit de steigers is de transformatie van de Coolsingel in gang gezet. Maar meer dan 10.000 m2 aan leegstand dreigt.
In Cool63 zou namelijk een flagshipstore van Saturn komen, de elektronicawinkel die deel uit maakt van de Media Markt-Saturn Holding, onderdeel van een van de grootste retailers ter wereld, de METRO Group. Dat moederbedrijf heeft nu besloten om in Nederland het merk Saturn op te laten gaan in de Media Markt vanwege ‘veranderende marktomstandigheden’.
Aangezien er al een Media Markt op het Binnenwegplein zit, ziet men er dus geen heil in om een vestiging van de Media Markt op de Coolsingel te openen. Volgens berichtgeving van nieuwbouwwebsite Top010 zit de Media Markt-Saturn Holding vast aan een definitief huurcontract van 10 jaar met ingang van oktober 2014 en moet men op zoek naar een alternatieve huurder die het contract wil overnemen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Alexandre-Furtado-Melville-Damage-Playground-PMS-Mathijs-Labadie-II-003

Alexandre Furtado Melville

Alexandre (1988) Furtado Melville is autodidact art director, fotograaf, schrijver, ontwerper, curator van Gemaal op Zuid en consultant bij Studio Narrative. Hij woont op Rotterdam Zuid en heeft nog nooit een prijs gewonnen.
[email protected]

Profiel-pagina