Ga naar de inhoud

Winkel Saturn niet in Cool63 op de Coolsingel, leegstand dreigt

Met de paviljoens op het Stadhuisplein afgebroken en de Cool63 deels uit de steigers is de transformatie van de Coolsingel in gang gezet. Maar meer dan 10.000 m2 aan leegstand dreigt.
In Cool63 zou namelijk een flagshipstore van Saturn komen, de elektronicawinkel die deel uit maakt van de Media Markt-Saturn Holding, onderdeel van een van de grootste retailers ter wereld, de METRO Group. Dat moederbedrijf heeft nu besloten om in Nederland het merk Saturn op te laten gaan in de Media Markt vanwege ‘veranderende marktomstandigheden’.
Aangezien er al een Media Markt op het Binnenwegplein zit, ziet men er dus geen heil in om een vestiging van de Media Markt op de Coolsingel te openen. Volgens berichtgeving van nieuwbouwwebsite Top010 zit de Media Markt-Saturn Holding vast aan een definitief huurcontract van 10 jaar met ingang van oktober 2014 en moet men op zoek naar een alternatieve huurder die het contract wil overnemen.

Al 2 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures