Ga naar de inhoud

Radiorepo: hoe zit het met de toekomst van de Luchtsingel?

Vanuit België aandacht voor de Luchtsingel. Helena de Groot maakte voor Radio deBuren een reportage over de voetgangersbrug. Daarin vraagt ze Elma van Boxel van ontwerpersbureau ZUS over het ontstaan, de uitdagingen en toekomst van de Luchtsingel en de omgeving.
Beluister je de dertig minuten durende reportage het liefst met wat beeld erbij? Radio deBuren maakte ook deze slideshow.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam