Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
vanhees
uit Stadsgeheimen #2

In elke editie van Stadsgeheimen trekken een fotograaf en een schrijver samen Rotterdam in en verzamelen beelden en verhalen, die de culturele en zintuiglijke rijkdom van Rotterdam laten zien. Je kunt stadsgeheimen op meer dan 200 plekken gratis meepakken in de stad.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Sanneke van Hassel

Sanneke van Hassel

Sanneke van Hassel (1971) is schrijfster. Ze studeerde Theaterwetenschap en Cultuurgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. In 2005 debuteerde ze met de verhalenbundel IJsregen. Haar meest recente verhalenbundel ‘Hier blijf ik’ kwam uit in september 2014. Hij bestaat uit 45 korte verhalen geïnspireerd door 45 foto’s van de jaarlijkse expositie De Kracht van Rotterdam.

Profiel-pagina
Carel van Hees

Carel van Hees

Carel van Hees (1954) is Rotterdams fotograaf.

Profiel-pagina