Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Erudio houdt kantoor aan de Heer Bokelweg in Rotterdam. Tussen de ordners, computers en kamerplanten slingert het boekje Ik hoef niet op te letten, ik weet alles al van Meester Bart. Het boek opent met de volgende zinnen: ‘Lesgeven begint in mijn ogen bij luisteren. Door te luisteren (…) wil ik een klimaat creëren waar leerlingen zichzelf kunnen zijn. Een plek waar kinderen gehoord en gezien mogen worden en dit daadwerkelijk ook zo ervaren.’

 

portret5.1k
De mannen van Erudio. Uiterst links: Koen Vogel. Beeld door: beeld: Floor Margarita Cornelisse

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse (1978) studeerde Industriële Vormgeving aan the Design Academy Eindhoven en Masters Vrije Kunsten op het St. Joost Breda. Momenteel runt zij RUIM, een projectbureau voor Directe Kunst (www.fam-ruim.nl) en is ze als zelfstandige werkzaam in datzelfde vakgebied (www.devraag.info).

Profiel-pagina