Ga naar de inhoud

Oproep: AIR zoekt bijzondere woningen

Met het programma ‘Zo wil ik wonen’ organiseert AIR rondleidingen in bijzondere woningen. Voor 2015 is de organisatie op zoek naar woningen met een goed verhaal, een ongewone locatie of uniek interieur. 

Vorig jaar waren er onder andere rondleidingen op een bewoond vrachtschip, in een gerenoveerd herenhuis en een voormalig pakhuis. Woon jij zelf in een bijzonder huis, appartement, woonboot of loft en vind je het leuk om andere Rotterdammers een inkijkje in je woning te geven? Geef je dan op via de website.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam