Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vorige week donderdag was de heenwedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma. Van tevoren werden de kansen voor de Rotterdamse ploeg niet al te hoog ingeschat. Maar de Romeinen bleken ook uit vorm en hadden dat weekend een belangrijke wedstrijd tegen Juventus. En jawel… 1-1. Een punt. In Rome! Ik was dolblij. ’s Avonds in mijn bed dacht ik nog: zou het? Zou het seizoen nog niet voorbij zijn? Winnen van AS Roma en door naar de achtste finales?

 

DeBesteStuurlui_Nina_feb2015
De Beste Stuurlui Beeld door: beeld: Nina Fernande

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

che_celeste_7394zw

Celeste Boddaert

Celeste Boddaert (Rotterdam, 1987) is freelance journalist. Schrijft, produceert, is coördinerend redacteur van OPEN Rotterdam en altijd op zoek naar bijzondere verhalen in Rotterdam.

Profiel-pagina
05_Nina Fernande_integratie

Nina Fernande

Illustrator

Nina Fernande (1987) is een illustrator. Ze woont en werkt in Rotterdam. Als ze niet aan Franstalige chansons werkt, kleurt, faxt en streept ze simpele maar krachtige platen. Ze typeert haar werk als cartoonesk zonder het grafische element te verliezen.

Profiel-pagina