Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Frans Vogel heeft in zijn leven vele paden bewandeld: dichter, columnist, fotomodel, beeldend kunstenaar en reclamemaker. Aanstaande zondag opent in Galerie Wind op het Noordereiland een overzichtstentoonstelling ter ere van zijn tachtigste verjaardag. Diezelfde dag verschijnt ook het boek ‘Ken zó in Boymans’ over het leven en werk van Vogel.

Het boek is samengesteld door Hansje de Reuver, Erik Brus en Pieter Kers. De eerste twee vergezellen Frans Vogel in Café Voigt. Op een druilerige donderdagmiddag ben ik niet de eerste die de alleskunner wil spreken. Rotterdam Late Night is mij voor en vraagt hem al het hemd van het lijf. Met een tonic in de hand kruipt Vogel met mij de vragen door. Zakelijk, zoals zijn schrijfstijl.

 

Frans_Vogel27
Beeld door: beeld: Frank Hanswijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Gino van Weenen

Gino van Weenen

Gino van Weenen (1986) schreef op de basisschool over onderzeehelden. Jaren later is hij organisator van evenementen, kunsteducator en liefhebber van het woord. Bovenal schrijft hij veel over zin en onzin. Hij zou graag eens met je afspreken voor koffie, tenzij je geen koffie lust, dan is het bier.

Profiel-pagina