Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Een kut-dag voor de nalatenschap van Ivo Opstelten was het. Op de dag dat hij struikelt over het bonnetje van zijn rechterhand Fred Teeven, maakt Feyenoord bekend dat het niet langer gelooft in het plan van BAM voor een vernieuwbouwde Kuip. Acht jaar geleden werd een nieuw  Feyenoord-stadion nog gepresenteerd als ‘het afscheidscadeau van Opstelten aan Rotterdam.’

Morgen maakt  Feyenoord in een persconferentie meer details bekend. Uit de reacties die door RTV Rijnmond verzameld werden blijkt echter nu al dat het besluit van Feyenoord voor politiek en supporters een volslagen verrassing is.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina