Ga naar de inhoud

Heeft Rotterdam Filosofie nodig? Minicollege door Wiep van Bunge in Studio Erasmus

Vanavond kan je weer komen kijken naar Studio Erasmus, de maandelijkse talkshow over wetenschap en actualiteit in de Rotterdamse Schouwburg. Het door Vers Beton geprogrammeerde minicollege wordt gegeven door Wiep van Bunge, hoogleraar geschiedenis van de wijsbegeerte. Hij zal zich buigen over de waarde van wijsbegeerte voor de Erasmus Universiteit én de stad Rotterdam. Daarbij zal hij vanzelfsprekend aandacht besteden aan de huidige studentenprotesten, maar reageren op het artikel dat Vers Beton in december over dit onderwerp schreef.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn poker, bijziendheid en de waterschapsverkiezingen. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band Half Way Station. Inloop met muziek vanaf 20:00, start van het programma om 20:30. Bijwonen is vrij van kosten. Heel graag tot vanavond!

Al 2 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures