Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Leeszaal West zit verstopt op het knusse Rijnhoutplein in het Oude Westen. Achter een blok café’s aan de Nieuwe Binnenweg huist een plek waar mensen komen om te lezen, werken en leren, en waar een grote keur aan activiteiten plaatsvindt. Van filmvertoningen van Cinema West tot voordrachten van Chinese dichters tijdens Poetry International. De Leeszaal is geen buurthuis, bibliotheek of club, maar een bijzondere ontmoetingsplek voor mensen van verschillende afkomst, generaties en achtergronden.

Leeszaal_West_04
Joke van der Zwaard en Maurice Specht Beeld door: beeld: Frank Hanswijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Gino van Weenen

Gino van Weenen

Gino van Weenen (1986) schreef op de basisschool over onderzeehelden. Jaren later is hij organisator van evenementen, kunsteducator en liefhebber van het woord. Bovenal schrijft hij veel over zin en onzin. Hij zou graag eens met je afspreken voor koffie, tenzij je geen koffie lust, dan is het bier.

Profiel-pagina