Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Lewis wil dat Rotterdammers die op de PVV stemmen toegeven dat ze doodsbang voor moslims zijn:

Deze stad gaat gebukt onder een bijtend cynisme, en een cultuur waarin degene die het hardst schreeuwt niet alleen gehoord, maar ook bewonderd wordt. Geen wonder dat Wilders de grootste is. Dit lompe imago werpt wat mij betreft al veel te lang zijn vruchten af in Rotterdam. Vooral omdat deze flinterdunne stoerheid een diepgewortelde angst voor het onbekende verhult.

Lees het volledige opiniestuk van Lewis hier (€).

Ondertussen stelt Bijl dat de komst van de PVV in Rotterdam ‘de democratie een broodnodige boost geeft’. Zijn stuk lees je hier (€).
 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) is journalist, (eind)redacteur en programmamaker. Tussen 2015 en 2017 was ze adjunct-hoofdredacteur van Vers Beton, en in 2020 interim hoofdredacteur. Momenteel werkt ze als eindredacteur bij De Correspondent. 

Profiel-pagina