Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Deze week kwam de PVV in Rotterdam als grootste uit de bus tijdens de Provinciale Staatsverkiezingen. De partij kreeg 17 procent van de stemmen. “PVV op 1 in ons dierbare Rotterdam is geweldig nieuws!” reageerde Wilders op Twitter.

Volgens Van Schendelen is Leefbaar Rotterdam juist steeds minder populair aan het worden in de stad. “Het is een normale partij geworden. Bovendien hadden ze de afgelopen tijd interne problemen en ze zitten in het college. Allemaal redenen waarom Wilders kiezers van ze kan afsnoepen.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) is journalist, (eind)redacteur en programmamaker. Tussen 2015 en 2017 was ze adjunct-hoofdredacteur van Vers Beton, en in 2020 interim hoofdredacteur. Momenteel werkt ze als eindredacteur bij De Correspondent. 

Profiel-pagina