Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ongeveer halfweg de Nieuwe Binnenweg vind je Stek de Stadstuinwinkel. Een kleine, maar fijne plek vol met potten, planten, zaden. Je kunt er terecht voor van alles voor je tuin. Een hark, een bijenmengsel of een luchtzuiverende plant. Op 21 maart, bij de start van een nieuwe lente, bestaat Stek twee jaar. Vers Beton blikt terug met twee oprichters, Elsemarie Grimmelt en Marieke de Keijzer.

Stek portret
STEK Beeld door: beeld: Floor Margarita Cornelisse

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Screenshot 2017-08-11 16.13.53

Anneke Kortleve

Anneke Kortleve (1985) is schrijver, vooral over eten en het leven. Ze woont in Rotterdam en probeert met haar kook- en schrijfproject ‘Condimentariër’ vleeseters ervan te overtuigen dierlijke producten als toevoeging te zien, niet als hoofdbestanddeel.

Profiel-pagina
Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse (1978) studeerde Industriële Vormgeving aan the Design Academy Eindhoven en Masters Vrije Kunsten op het St. Joost Breda. Momenteel runt zij RUIM, een projectbureau voor Directe Kunst (www.fam-ruim.nl) en is ze als zelfstandige werkzaam in datzelfde vakgebied (www.devraag.info).

Profiel-pagina