Ga naar de inhoud

Stek: "Goeie smaak, enthousiasme en een hoop lol" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Voor de serie die we samen met Rotterdamse Nieuwe maken interviewde Anneke Kortleve de mensen van Stek de Stadstuinwinkel. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en wat doen ze?

Ongeveer halfweg de Nieuwe Binnenweg vind je Stek de Stadstuinwinkel. Een kleine, maar fijne plek vol met potten, planten, zaden. Je kunt er terecht voor van alles voor je tuin. Een hark, een bijenmengsel of een luchtzuiverende plant. Op 21 maart, bij de start van een nieuwe lente, bestaat Stek twee jaar. Vers Beton blikt terug met twee oprichters, Elsemarie Grimmelt en Marieke de Keijzer.

Stek portret
STEK beeld: Floor Margarita Cornelisse

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Wat gebeurt er tijdens de zittingsdagen van het hoger beroep in de historische Klimaatzaak tegen…

  Datum:
 • De Kronieken is de culturele talkshow voor jong en oud van Woordnacht i.s.m. de Doelen. Hans Sibarani en Inge Janse spreken iedere maand in de Doelen Studio met literaire en culturele gasten uit Rotterdam, Nederland en Vlaanderen. Ze lichten nieuwe boeken en voorstellingen uit, maar polemiek, furore of bijzondere gebeurtenissen in de stad komen ook aan bod. 

  Venue: De Doelen Studio
  Datum:
 • Zijn de vele burgercollectieven in Rotterdam de missing link tussen inwoners en overheid? Hoogleraar Tine De Moor neemt je in de 20e editie van de Rotterdamlezing mee op een tocht langs Rotterdamse initiatieven om duurzame energie, passende zorg en groene, eetbare voedselbossen samen te regelen, waar de overheid die kansen laat liggen.

  Venue: Arminius
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam