Ga naar de inhoud

Studio Spass: “Gun jezelf de ruimte in je kop” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Voor de serie die we samen met Rotterdamse Nieuwe maken interviewde Vincent Cardinaal de jonge Rotterdamse vormgevers van Studio Spass. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en wat doen ze?

Nabij de Witte de Withstraat zit een bijzonder pand. Tot niet zo kort geleden behoorde het toe aan een theatergroep. Tegenwoordig zitten er een aantal vormgevers, waaronder het duo Jaron Korvinus en Daan Mens. Zij vormen sinds 2008 het succesvolle Studio Spass.

 

Studio Spass
Jaron Korvinus (l) en Daan Mens beeld: Floor Margarita Cornelisse

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam