Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het Zomerhofkwartier biedt ruimte aan innovatieve ondernemers om te wortelen en is een proefgebied voor duurzame projecten. Huurders en bewoners werken samen aan de opleving van hun buurt. Paul Elleswijk is namens Havensteder verantwoordelijk voor het gebied: “ZOHO is een oefening. Hoe gebied te ontwikkelen waarvoor weinig aandacht en geld is? Deze oefening laat zien dat het op meer plekken in Nederland zo kan.”

Zomerhofkwartier ZOHO
Zomerhofkwartier ZOHO Beeld door: beeld: Edwin Van de Velde

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Jenny de Nobel

Jenny de Nobel

Jenny de Nobel (1989) studeerde Liberal Arts and Sciences in Utrecht en economische geschiedenis in Leiden maar woont het liefst in Rotterdam. De Rotterdamse economie leeft en dat leven wil ze als sectieredacteur economie vastleggen.

Profiel-pagina
Edwin Van de Velde

Edwin Van de Velde

Edwin van de Velde (1970) is afgestudeerd aan twee Rotterdamse iconen: Erasmus en Willem de Kooning. Deze mix van analyse en creativiteit zit verweven in zijn onderzoek, schrijven, presentaties en ruimtelijke ontwerpen. Gedurende de 25 jaar dat hij in Rotterdam woont (1 jaartje spijbelen aan het Amsterdamse Vondelpark) heeft hij zeven huizen versleten. Met plezier werkt hij vanuit de kleine menselijke schaal omdat elke stap, hoe klein ook, het einddoel dichterbij brengt.

Profiel-pagina